Telefon: +40 735 502 481 | E-mail: negrulescupaul@yahoo.com

Psihologie Online

Ma numesc Negrulescu Paul Andrei si primul lucru pe care as vrea sa-l cunosti despre mine este ca sunt pasionat de oameni si de privilegiul care mi s-a oferit de a-i vedea pe acestia, si poate chiar si pe tine, depasindu-si problemele si dezvoltandu-si potentialul pentru a putea trai o viata din abundenta!

Sunt casatorit cu o femeie extraordinara a carei dragoste o port si mi-o manifest zilnic pentru a contribui la ceea ce eu numesc "cea mai mare binecuvantare oferita omului"- casnicia! Impreuna cu sotia mea, Ana, contiunam sa invatam ce inseamna limbajele iubirii pentru a mentine constant vie dragostea si pasiunea dintre noi.

Sunt o persoana care se bucura de viata! Sunt fericit chiar daca viata in ritmul ei natural aduce deseori si situatii dificile. De fapt situatile grele din viata, atacurile de panica si depresia prin care am trecut stau la baza dorintei mele de a cunoaste omul si de a studia cum functioneaza el intr-un mod holistic: psihic, fizic si spiritual. Dupa multi ani de studiu atat in tara cat si in strainatate in domeniul psihologiei si psihoterapiei am practicat mai multi ani ca psiholog in asociatii non profit si intr-o clinica din Geneva, Elvetia, ulterior practicand in cabinetul meu privat dar si online.

Desi in Romania nu exista un criteriu clar dupa care sa iti numesti specializarea, eu pot spune ca specializarea mea este in domeniul de psihotraumatologie unde am si cea mai solida pregatire, avand pana in prezent cateva sute de cazuri si pregatire academica/stiintifica in tara si in strainatate.

Nu cu o experienta la fel de bogata, dar cu acelasi interes, am inceput sa ma pregatesc si sa ofer servicii de life coaching. Desi terapia este un timp special pentru beneficiar, in care consilierul este prezent 100% pentru a il asculta si a ii oferi feedback, inevitabil in acest timp beneficiarul terapiei ajunge sa il cunoasca si pe terapeut. As vrea sa iti doresti asta, dar in primul rand mi-ar placea sa te pot cunoaste eu mai bine!

Cu prietenie,
Paul Andrei